Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

seen

JULBORD med utvalda rätter 2023


I år dukar vi upp med julbord flera datum. Ni njuter av läckra juldelikatesser tillsammans med kollegor, vänner och familj i en lugn och fridfull miljö.

I år gör vi julbordet annorlunda. Istället för alla möjliga rätter så väljer vi ut några förrätter, huvudrätter och några desserter. Våra kockar ser till att maten blir utmärkt och att alla skall hitta något de gillar.

Sittningarna börjar kl 18:00 eller 19:00.

Julbufféns utvalda rätter:

Njut framför brasan, bada jacuzzi, dansa, mingla eller spela matt-curling efter maten

I Nedre baren arrangerar vi matt-curlings cup. Vi kårar kvällens mästare.

Efter en skön natts sömn i våra fina rum med sköna sängar kan ni njuta av frukostbuffén som står framdukad i Restaurangen.


Mer för pengarna när du övernattar.

Övernattande gäster bjuds även på eftermiddagskaffe mellan kl. 15:00-16:00 på ankomstdagen. Incheckning från kl. 15:00 och utcheckning 12:00 på avresedagen.

KONFERERA, ÖVERNATTA, UMGÅS

Minikonferens med julbord

Ta med dina kollegor på en minikonferens till oss. Ni är välkomna till oss efter lunch och då står konferenslokalen klar till ert förfogande. På eftermiddagen får ni tillgång till era rum. Koppla av med en bastu eller varför inte en promenad till sjön, hos oss finns många trevliga aktiviteter. 

På kvällen samlas ni för en välkomstglögg och kl. 19:00 slår dörrarna upp till vårt trevliga julbord.

I erbjudandet ingår konferensrum i 6 timmar, julbord, övernattning i dubbelrum och frukost. I vårt erbjudande ingår endast en enkel konferensservice och mot en extra avgift kan du boka lunch och/eller eftermiddagsfika. 

Share this page with a friend!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn