Meny

Inspirerande aktiviteter

På Yxnerum hotel & conference är det lätt att hitta en aktivitet som passar just dig, din familj eller dina medarbetare. Våra sköna omgivningar inbjuder till härliga stunder. Här finns möjlighet till avkoppling och rekreation, kanske en tur i spåret eller varför inte ett varv på vår hinderbana? Vi anordnar även jakter och fiskesafari med duktiga guider för den som vill ha lite äventyr. Vill du hellre sporta står vår stora motionshall till ditt förfogande, varför inte ta en innebandymatch med jobbarkompisarna?

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt företags aktiviteter efter Era önskemål. Vår populära 5-kamp med laserskytte, segway och backstapling bland annat är mycket populär hos våra konferensgrupper- fråga oss om denna! Önskar ni en lugnare aktivitet så har vi fina kontakter för bland annat chokladprovning och föreläsningar av olika slag. Det går också bra att hyra vår sporthall för gruppen och göra sin egen aktivitet- vi har utrustning till flertalet sporter.

Svårt att välja? Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig. Se information via länken nedan.

http://www.yxnerum.se/aktiviteter/

Evenemang

Träningssugen? Har du hund? Eller längtar du bara efter en mysig helg? Vi har många spännande evenemang året runt. Träningshelgerna som vi drog igång augusti 2014 är vida kända och ett stående inslag flera gånger om året. Samla vänner & familj, gör ett stopp på Yxnerum hotel & conference och delta i något av dem. Våra evenemang är säsongsbetonade och uppdateras flera gånger om året. Ni hittar våra evenemang både på Facebook och via länken nedan. Yxnerum hotel & conference är den perfekta platsen för idrott av alla former, avslappning, personliga affärsmöten och konferenser i hjärtat av Östergötland. Hos oss hittar ni någonting för alla!

http://www.yxnerum.se/evenemang/