Meny

Om oss

Vi välkomnar både små och stora sällskap till vår vackert belägna och omsorgsfullt renoverade konferensanläggning. Vår affärsidé är till huvudsak att sälja konferenser till företag och myndigheter inom Östergötland med omnejd. Det här är även en naturlig plats att utöva olika former av idrott och självklart jakt och fiske. Vår sporthall gör oss unik på marknaden jämfört med andra liknande anläggningar.

Med endast 45 minuters bilresa från både Linköping och Norrköping ligger vår anläggning perfekt för de som vill stråla samman på en plats lagom långt från stadens stress och press. En plats att komma samman och finna ny kraft och framgångsrika idéer.

Klicka här för att se karta och vägbeskrivning.

Våra samarbetspartners:

logo-1           logo-2

 

åff

Krister Eriksson

KRISTER9887

VD

Krister Eriksson började sin yrkeskarriär inom bankväsendet men har nästan under hela sitt vuxna liv arbetat inom hotell- & resebranschen både i Sverige och utomlands. I den här regionen är han mest känd som före detta hotelldirektör på Grand Hotel i Norrköping och nu senast som klubbdirektör för IFK Norrköping. Idrott ligger Krister varmt om hjärtat både att titta på olika sporter eller ta en vända i löpspåret utanför vår anläggning.

Jesper Lindgren

jesper

Receptionist & bokningsansvarig

Bland våra yngsta anställda men dock ej helt utan erfarenhet. Jesper har ett förflutet som kolonialansvarig på Östenssons och har dessutom jobbat många år på ICA Maxi i Linköping. Jesper bor i Åtvidaberg med sin fru och 2 barn. På sin fritid renoverar han sitt hus men åker gärna till stugan i Sälen och kopplar av mellan varven.

Lena Wallentinsson

Kock

Köksmästare

Vår köksmästare Lena Wallentinsson har ett långt förflutet hos oss där hon har mättat många magar bland våra nöjda gäster. Hennes matlagning är en stor del av hennes liv och hennes passion. När hon inte lagar mat så tillbringar hon en stor del av tiden i skogen med sin kamera och sin fyrbenta följeslagare Caramell.

Lina Blomqvist

jag

Försäljning & Marknadsansvarig

Lina är vår försäljning & marknadsansvarig och har lång erfarenhet inom branschen. Hon har tidigare jobbat som försäljningschef på Elite Grand Hotel i Norrköping och har även ägt ett café i Linköping. Hon kommer närmast från restauranggrossisten Martin & Servera.

På sin fritid är hon en engagerad hockeymamma och när hon inte fryser i kalla ishallar så visar hon dig gärna vår fina anläggning!

 

Carola Nyberg

CAROLA9819

Lokalvårdare

Carola har varit oss trogen i många år vilket vi är väldigt glada över! När hon inte städar för att göra det fint för våra gäster så håller hon gärna till i stallet med sina hästar och sin ”lilla” hund Ozzy.