Meny

Träningshelg

Träningshelg 25-26 april 2015

Vi hänvisar och tipsar om vår Må-Bra-Helg den 13-15 maj 2016. Du hittar den här!

Vakna upp ur vinteridet på bästa tänkbara sätt! Få ny energi och inspiration!

Yxnerum bjuder återigen in till en riktigt inspirerande helg för dej som gillar att röra på kroppen. Få förmånen att träna med Sveriges absoluta PT-elit! Tidigare träningshelger har alla blivit succé!

Din nivå är inte det viktigaste utan mer att du älskar att inspireras av andras entusiasm och kanske behöver du en nystart till din egen träning eller det där lilla extra som krävs för att lägga grunden till 2015 års lopp och tävlingar! Vältränad och inte så vältränad. Kille och tjej. Gäng, par och singel. Eller varför inte nyttja detta tillfälle och förlägga er klubbs träningsläger här? Alla är välkomna!

Vi har som vanligt valt att samarbeta  med de båda oerhört inspirerande och meriterade tjejerna:

  • Carolin Helt- Int. Lic Personligtränare, Nominerad & finalist till Årets PT 2014 , diplomerad Hälso- & Kostrådgivare, driver gym & kursverksamheten e3 Träning & Hälsa, skribent på Kurera & PT Kvinna
  • Lisa Kaptein Kvist- Int. Lic. Personligtränare, Årets PT 2010, kostrådgivare, föreläsare och mental tränare , driver eget företag- På Rätt Väg. Med rugby- och boxarförflutet. Chefredaktör på PT Kvinna

Det kommer bli träning både inne och ute – vi har ju en egen sporthall för aktiviteter inomhus och en underbar miljö för utomhusträning. Ta med kläder för alla väder! De här tjejerna gillar att köra styrka & kondition med den egna kroppen som redskap.

Träningshelgpaket 2650 kr per person

I paketet ingår:

  • Logi (dubbel- eller enkelrum) lördag- söndag
  • 2 luncher inklusive måltidsdryck
  • 1 middag på lördagkvällen exklusive dryck
  • 4 st ”mellis”
  • 3 st föreläsningar
  • 5 planerade fyspass – om vädret tillåter sker dessa utomhus annars kör vi inne i vår fina sporthall!
  • Löpcoachning/powerwalk med inslag av yoga- Yogång- innan frukost. Både lördag och söndag morgon!
  • Mental styrketräning – som är ett av Lisa Kaptein Kvists specialområden

Programmet beräknas köra igång 8:30-9:00 på lördagen med presentation och ett lättare fyspass för att lära känna varandra. Vid denna tid hoppas vi även kunna ge er era rum men om möjligt kom ombytt! Vi har omklädningsrum i anslutning till våra två bastu om man inte hinner få sitt rum och inte är ombytt. Räkna med fullfart hela helgen!

Vill du komma redan på fredagen går det utmärkt- boka i förväg och lägg till 395 kr per person inklusive frukostbuffé. Önskas middag vid ankomst på fredagen så boka till det också i förväg! 145 kr per person exklusive dryck! För er som kommer på fredagen börjar helgen före frukost på lördagen med promenad/löpning om man så önskar!

Bokning sker direkt med oss på Yxnerum på telefon 0120-610 22 eller bokning@yxnerum.se

Vi behöver veta när du beräknar ankomma om du kommer till oss redan på fredagen. Eventuella kostavvikelser i form av allergier eller andra skäl anmäls till oss i förväg. Kosten denna helg är såklart anpassad för att vara så optimal som möjligt för träning! Vanlig mat som är bra för träning och inga dieter!

Detaljerat schema för helgen får ni vid ankomst men det kommer bli bland annat både boxning och military training precis som tidigare helger. Pass med manuellt motstånd- lär er övningar som fungerar att köra hemma. Stretch och rörlighet- lite praktik och teori om arbetsskador. Och såklart Carolins (ö)kända svettfest!

Påpekar igen att nivån kommer att anpassas efter er deltagare så alla kommer kunna hänga med och de som är vältränade kommer att bli så trötta som de önskar! Vill påstå att det är det som utmärker just Yxnerums träningshelger från andra- att man kan komma hit och få möjlighet till träning på SIN EGEN nivå eftersom du styr själv hur mycket du vill ta ut dej och PT’na ger tips om olika sätt att göra övningen på för bästa utfall!

Betalning sker i förskott- senast 10/4 För anmälan efter detta datum sker betalning i samband med bokning.

Betala in hela beloppet på Bg: 5885-0595 och uppge namn för att vi ska veta vem betalningen gäller för.

Avbokning: Vid avbokning efter 10/4 krävs läkarintyg för återbetalning av avgiften.

Medtag extra handduk, ordentligt med träningskläder. T-shirt att byta om till vid behov efter träningspass tätt inpå mat. Bra utomhuskläder som är oömma kan vara bra att ha också.

Det är Ok att äta i matsalen i träningskläder men tag gärna med extra T-shirt att byta till för allas trevnad

Varmt välkommen med din bokning!

Sagt om tidigare helger

Jättebra! Högt tempo & roligt!
Inspirerande, motiverande instruktörer. Bra & tuffa pass. KUL!
Så härligt att vara här igen!
Man åker alltid härifrån med positiv energi!

Maten var TOPPEN!!
Träningspassen var TOPPEN!!
Instruktörerna var positiva, peppande, mänskliga & UNDREBARA!
Välordnat & välplanerat!
Inspirerande & givande föreläsningar med bra mix
En stjärna till kocken. Bra, fräsch mat. Vällagat. Gott.
Längtar redan till nästa tillfälle!

Åtvidabergs Klippet skriver om träningshelgen! Klicka på länken!

Artikel i Klippet